About Me

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik zal wat over mijzelf vertellen, zodat je mij ook een beetje leert kennen. Ik ben Sharon. Vrouw van Anton en de mama van Jackie. Ik ben het gezicht achter By Sharon Photography.

Ik ben al een tijdje druk bezig met foto's maken van mooie momenten en leuke reisjes. Uiteindelijk begon fotografie voor mij echt te leven door de geboorte van ons dochtertje Jackie. Net als vele andere ouders was ook ik bezig met alle momenten vast te leggen. Toen dacht ik wat nou als ik voor andere zulke mooie herinneringen vast kan leggen. Ik krijg hier toch zoveel positieve energie en voldoening van! En zo is het langzaam gaan rollen en nu als parttime fotografe, verzorg ik verschillende soorten fotoshoots. Daarnaast werk ik ook nog 3 dagen in de week op een kantoorfunctie.

Mijn alles

Mijn gezin foto

Familie. Fotografie. Reizen. Maan. Natuurlijk licht. Dansen. Thee. Lichtjes. Films. Dieren. Zonsondergang. Dromer. Seizoenen. Gezelligheid. Chocolade.

Mijn werkwijze

Spontane foto's

Tijdens een shoot fotografeer ik het liefst pure momenten. Ik vind het leuk om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn. Hierdoor creëer ik waardevolle herinneringen, waar voor altijd van genoten kan worden.

Mijn style is ongedwongen. Ik zal de spontane momentjes opzoeken en een mix maken tussen geposeerde en ongeposeerde foto’s. Ik zal jullie natuurlijk helpen door hier en daar wat aan te sturen. Ook zal ik vragen om kleine opdrachtjes te doen zodat jullie de camera vergeten en jullie van elkaar kunnen genieten. Op deze manier leg ik jullie vast zoals jullie echt zijn. Zijn jullie opzoek naar een enthousiaste fotografe die jullie vastlegt zoals jullie zijn? Here I am!

Niets moet en alles mag!


JuLLIE VERHAAL EN MIJN PASSIE VOOR FOTOGRAFIE KOMEN SAMEN TOT MOOIE BEELDEN. ONGEDWONGEN EN SPONTAAN VANG IK JULLIE LIEFDE VOOR ELKAAR.


Mag ik jullie herinnering vastleggen?