Lifestyle Newborn


You are so loved little one

Een fotoshoot bij jullie thuis, met jullie mooie en chaotische momenten. De echte beelden van jullie leven zoals het op dat moment is. Een prachtige fotoreportage van jullie gezin waar je voor altijd van kan blijven genieten.

01 / 17
01 / 11
01 / 18

Gefeliciteerd!


Gefeliciteerd met jullie kleine wonder! Alle clichés zijn echt waar, want wat groeien ze toch zo snel! Hoe leuk is het dan als jullie dit vast laten leggen, zodat jullie altijd weer de foto’s kunnen bekijken en dit moment weer terug kunnen halen. Daarom adviseer ik om de lifestyle newborn fotoshoot in te plannen in de eerste 4 weken van jullie pasgeboren baby. Maar de lifestyle newborn fotoshoot kan met 8 dagen, met 8 weken en zelfs met 6 maanden. 


Met veel geduld en enthousiasme leg ik jullie gezin graag vast. Ik leg jullie zo puur mogelijk vast. Ook ga ik mee op het ritme van jullie baby. Voeden, verschonen en knuffelen gaat natuurlijk gewoon door. Ik maak echte beelden van jullie leven zoals het op dat moment is. Een prachtige fotoreportage van jullie gezin waar je voor altijd van kan blijven genieten.


Net zwanger, bijna bij de uitgerekende datum of al heerlijk aan het knuffelen met jullie pasgeboren baby? Stuur gerust een berichtje. Na het reserveren van de lifestyle newborn fotoshoot zal ik de uitgerekende datum noteren in mijn agenda. Neem contact met mij op zodra je bevallen bent. De lifestyle newborn fotoshoot plannen we in wanneer jullie baby geboren is. Ben je al bevallen en wil je nog een lifestyle newborn fotoshoot boeken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet heb ik nog een plekje vrij. 


Interesse? Vraag vrijblijvend de brochure aan of reserveer een datum.

Client closet

Ook is het voor elk soort shoot bij mij mogelijk om een jurk uit de client closet te lenen. Dan hoef je niet speciaal voor de shoot een jurk te kopen!

Klik op de button hieronder om te zien welke mooie jurken te leen zijn.

Interesse in een lifestyle newborn fotoshoot?

Neem vrijblijvend contact op.