Over Sharon

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik zal wat over mijzelf vertellen, zodat je mij ook een beetje leert kennen. Ik ben Sharon. Vrouw van Anton en mama van 2 meiden. Ik ben het gezicht achter By Sharon Photography.

Ik was al jaren druk bezig met foto’s maken van mooie momenten en leuke reisjes, maar uiteindelijk begon fotografie voor mij echt te leven door de geboorte van ons dochtertje Jackie. Net als vele andere ouders was ook ik bezig met alle momenten vast te leggen. Toen dacht ik wat nou als ik voor andere zulke mooie herinneringen vast kan leggen. Ik krijg hier toch zoveel positieve energie en voldoening van! En zo is het langzaam gaan rollen en nu als parttime fotografe, verzorg ik verschillende soorten fotoshoots. Daarnaast werk ik ook nog 3 dagen in de week op een kantoorfunctie.

MIJN ALLES

Foto: Eline Froukje Photography

Familie. Fotografie. Reizen. Maan. Natuurlijk licht. Dansen. Thee. Lichtjes. Films. Dieren. Zonsondergang. Dromer. Seizoenen. Gezelligheid. Chocolade.

MIJN WERKWIJZE

Spontane foto’s

Tijdens een shoot fotografeer ik het liefst pure momenten. Ik vind het leuk om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn. Hierdoor creëer ik waardevolle herinneringen, waar voor altijd van genoten kan worden.

Mijn style is ongedwongen. Ik zal de spontane momentjes opzoeken en een mix maken tussen geposeerde en ongeposeerde foto’s. Ik zal jullie natuurlijk helpen door hier en daar wat aan te sturen.

JULLIE VERHAAL EN MIJN PASSIE VOOR FOTOGRAFIE KOMEN SAMEN TOT MOOIE BEELDEN. ONGEDWONGEN EN SPONTAAN VANG IK JULLIE LIEFDE VOOR ELKAAR.

MAG IK JULLIE HERINNERING VASTLEGGEN?

Close

Instagram

@Bysharonphotography

Volg Mij

bysharonphotography.nl