Reviews

"Sharon is een hele relaxte fotograaf, met oog voor de persoon en de positionering in de omgeving. We mochten tijdens de zonsondergang op de prachtige Veluwe op de foto en wat hebben wij daar van genoten! Natuurlijk is dat wat spannend, als je nog nooit voor de camera hebt gestaan. Maar Sharon wist ons, met wat kleine opdrachtjes, snel op ons gemak te stellen. Tijdens het fotograferen was er een hele ontspannen sfeer waarin er veel grapjes werden gemaakt en werd gelachen (en dat zie je op de foto’s!). De nabewerking was vlot gedaan en ook helemaal naar onze wens. De foto’s tijdens het golden hour zijn echt super mooi geworden!"

-

Liesbeth & Jelle

"Wij hebben een super leuke vriendinnenshoot mogen doen bij Sharon en het eindresultaat is prachtig! Sharon is een professionele fotografe, ze was goed voorbereid en kwam met leuke ideeën voor spontane foto's die onze vriendschap goed vastleggen."

-

Amy & Larissa

"Sharon is een leuke spontane meid, die super met onze kids omging, zelfs ons kleine dwarse mannetje van 3 kon haar niet van haar stuk brengen!! De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden. En we hadden de bestanden snel tot onze beschikking. Kortom een echte aanrader"

-

Familie Mol

"Wij hebben bij Sharon een golden hour shoot gedaan. Wat zijn de foto's mooi geworden. Ze heeft ons heel goed op de foto gezet en mijn dochter voelde zich heel erg op haar gemak bij Sharon. Ze neemt echt de tijd en dat is heel fijn. Wij kunnen haar echt aan iedereen aanraden. Door de foto's die ze van ons heeft gemaakt heeft ze al veel bekenden van mij op de foto moge zetten dat zegt wel genoeg over hoe goed zij is"

-

Kim


Publicaties


contact opnemen?